X
تبلیغات
نماشا
رایتل
پنج‌شنبه 28 خرداد 1388
 
 
یک متخصص تغذیه اعلام کرد:
توانایی بیشتر مغز با مصرف میوه
جام جم آنلاین: دکتر احمدرضا درستی یک متخصص تغذیه گفت: افرادی که روزانه از میوه کافی استفاده می‌کنند، از توانایی مغزی بهتری برخوردارند.
یک متخصص تغذیه با اعلام این مطلب در گفتگو با جام‌جم گفت: میوه‌هایی که دارای رنگیزه‌های مختلفی هستند (هویج، گوجه فرنگی و انگور سیاه)‌ علاوه بر داشتن نقش آنتی‌اکسیدانی که باعث جلوگیری از سرطان و پیر شدن غیرعادی سلول‌ها می‌شود، از بروز اختلالات مغز خودداری می‌کنند.

این متخصص تغذیه در خصوص قند میوه‌ها افزود: میوه‌ها در خود قندهایی دارند که این قندها وقتی وارد بدن می‌شوند ، به آرامی مورد استفاده قرار می‌گیرند و تفاوت آنها با قندی که افراد به صورت خالص شده از آن استفاده می‌کنند در سرعت جذب پایین قند میوه است و فرد مصرف‌کننده برای مدت طولانی‌تری، قند خونش تامین می‌شود که رفع این نیاز بر کارایی مغز اثر مطلوب می‌گذارد بنابراین، این فرد در مقایسه با فردی که از حبه قند استفاده می‌کند، از بهره هوشی و ذهنی بالاتری برخوردار است.وی در پایان خوردن مویز (کشمش درشت)‌ را در بالا بردن هوش و حافظه مفید خواند.