مصرف دم کرده چای ترش بیش از چای معمولی بر پرفشاری خون افراد دیابتی موثر است
براساس یافته های یک پژوهش ارایه شده در کنگره بین المللی طب سنتی و مکمل، مصرف دم کرده چای ترش به طور معنی داری نسبت به چای معمولی بر پر فشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است.
گروهی از روانشناسان هشدار داده اند که سختی ها و استرس های دوران کودکی می تواند اثرات طولانی مدتی بر سلامت فرد بگذارد و مرگ زود هنگام را منجر شود.
نتیجه چندین مطالعه نشان می دهد که تجربه استرس های ناشی از سوء استفاده و یا فقر در دوران کودکی، می تواند بیماری های قلبی، التهاب بافت ها و افزایش سرعت پیرشدن سلول ها را منجر شود.
محققان آمریکایی می گویند که قلب سالم و قوی می تواند روند پیر شدن مغز را آهسته کند.
تیم دانشگاه بوستون دریافت که افراد سالمی که قلب "تنبلی" دارند که خون کمی پمپ می کند در مقایسه با دیگران مغزهای "پیرتری" دارند.
1500 نفر در مطالعه شرکت داشتند و محققان دریافتند که با افزایش سن مغز این افراد کوچکتر می شود.
اثر آلوئه ورا بر پوسیدگی دندان
دانشمندان در یک تحقیق جدید دریافته اند که:
گیاه آلوئه ورا برای مقابله با پوسیدگی های دندانی مفید است.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دانشمندان می گویند: پس از کشف تاثیرات مفید و معجزهگر، گیاه آلوئه ورا برای بهبود آفتاب سوختگی، بریدگی ها و تحریکات پوستی و بسیاری از مشکلات و ناراحتی های دیگر، این بار محققان به قدرت شفابخش این گیاه در بهبود مشکلات دندان و لثه پی بردهاند.
مهر و محبت مادر می تواند به افزایش اعتماد به نفس فرزند منتهی شود
بی بی سی : محققان می گویند مهر و محبت مادری می تواند فرزند را قادر سازد که با استرس ها و فشارهای زندگی در بزرگسالی راحت تر مواجه شده و از اعتماد به نفس لازم برای مقابله با مشکلات، برخوردار شود و بویژه مهارت های اجتماعی فرزند را ارتقاء دهد. جلوه های مهر و محبت عبارتند از در آغوش گرفتن، بوسیدن و به کاربردن جملات محبت آمیز به منظور شکوفا کردن و پروراندن احساسات فرزند. البته این محققان بر این باورند که تشخیص زمان خاتمه این نوع ابراز احساساست ، بسیار حائز اهمیت است. توجه بیش از حد مادر به کودک می ...
ادامه مطلب ...آثار منفی نوشابههای گازدار
تولیدکنندگان صنایع غذایی برای فروش بیشتر و ایجاد جذابیت در کالاهایشان اقدام به ایجاد تنوع در آنها میکنند که اگرچه این تنوع، محبوبیت کالا را نزد مشتریان بالا میبرد و سود بیشتری را برای آنها به همراه دارد، اما ممکن است مشکلات بسیاری را برای مصرفکنندگان به وجود آورد؛ مثلا افزودن گاز به انواع نوشابه ها میتواند شرایط حسی مطلوبی را در دهان به وجود آورد، ولی از طرفی هم تهدیدی جدی برای سلامت مردم بهشمار میآید.
گاز نوشابه، در مرحله اول روی حس چشایی افراد تأثیر میگذارد و باعث میشود که عملکرد این حس از حالت طبیعیاش خارج شود. این اختلال در کارکرد حس چشایی، تولیدکننده را مجبور میکند که به هر یک لیوان نوشابه، حدود 24 گرم شیرینی خالص (معادل 8 حبه قند) بیفزاید تا فردی که آن نوشابه را مینوشد، بتواند حس شیرینی را خوب درک کند. حتماً همه شما از مضرات مصرف زیاد مواد قندی به خوبی آگاه هستید.
ادامه مطلب ...