نتیجه تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه هاروارد در آمریکا انجام داده اند نشان می دهد که مصرف برنج سفید خطر ابتلا به بیماری دیابت (مرض قند) را افزایش می دهد.
در گزارشی در این باره که در نشریه آمریکایی Archives of Internal Medicine انتشار یافته، گفته شده استفاده از برنج قهوه ای و نان سبوس دار خطر مبتلا شدن به دیابت را یک سوم کاهش می دهد.
اشپیگلآنلاین در گزارش دوشنبه، ۷ ژوئن (۱۷ خرداد)،به نقل از مجلهی علمی نیچر از کشف یک پروتئین تا به حال ناشناخته برای درمان آلرژیهای شدید خبر داد.
آب یکی از ارکان حیاتی برای بدن است و بدون آب ادامه حیات انسان امکان پذیر نیست. به طور متوسط ۶۰ درصد از وزن بدن از آب تشکیل شده و بسیاری از فعالیت های طبیعی و عملکرد بدن به آب وابسته است.دکتر حمیدرضا فرشچی، متخصص تغذیه در اهمیت آب برای سلامتی بدن می گوید: به گفته گذشتگان آب یکی از عناصر تشکیل دهنده بدن است و در فعالیت های فیزیولوژیک بدن نقش اساسی ایفا می کند.