به گزارش ایسنا، این محققان دریافتند اسیدهای چرب امگا - 3 که از ماهی بدست میآید نه تنها امکان ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را از افراد سالم دور میکند بلکه خطر بروز حوادث خطرناک قلبی مانند سکته و در نتیجه مرگ و میر ناگهانی را در بیمارانی که با مشکلات قلبی مواجه هستند، کاهش میدهد.
در این پژوهش، طیف وسیعی از اطلاعات به دست آمده در بررسیهای قبلی روی دهها هزار بیمار مورد بازبینی قرار گرفت و تاثیر مصرف روزانه امگا - 3 بررسی شد.
محققان با بررسی نتایج تحقیقات اخیر تاکید کردند که مصرف روزانه امگا - 3 بسیار مفید است و مصرف آن را به بیماران قلبی توصیه کردهاند.
آنها میگویند: اکنون بهقدر کافی اطلاعات در دست داریم که طی 20 تا 30 سال تحقیق و پژوهش بدست آمدهاند و بر مزایای بدیهی و چندجانبه امگا - 3 در پیشگیری و درمان مشکلات قلبی عروقی تاکید دارند.
این محققان تصریح کردند: روغن ماهی در عین حال خطر ابتلا به تصلب شرایین، حمله قلبی، بینظمی در ضربان قلب و مرگ ناگهانی در اثر بیماری قلبی را کاهش میدهد.