به گزارش خبرگزاری فارس ایرج خسرونیا که به مناسبت برپایی کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران که 11 تا 15 اردیبهشت امسال در مرکز همایشهای رازی تهران برپا میشود، سخن میگفت با اعلام این خبر افزود: افراد بیاطلاع از دیابت زمانی به پزشک مراجعه میکنند که دچار اختلال دید، نارسایی کلیهها و بیماریهای عصبی میشوند.
وی از بیماری کبد چرب که اکثراً بدون علائم است برحسب تصادف با سونوگرافی و انجام آزمایشها خود را نشان میدهد به عنوان یک بیماری خطرناک دیگر نام برد و افزود: در بسیاری از مواقع اکثر بیماران از مبتلا شدن خود به هپاتیتهای خطرناک مانند هپاتیت C اطلاع ندارند و ممکن است بر حسب تصادف و انجام آزمایش با ایجاد عوارض این بیماری به پزشک راهنمایی شوند.
خسرونیا گفت: متاسفانه درمان بیماریهای مزمن مانند دیابت، سرطان و هپاتیتها بسیار گران و گاه بدون نتیجه است.
وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم سرطانها را در همان روزها و ماههای اول تشخیص دهیم، درمان بسیار راحتتر و کمخرج خواهد بود. در همین راستا کشورهای پیشرفته، توان خود را صرف پیشگیری از بیماریها و انجام آزمایشهای دورهای برای تمام افراد کرده، بررسیهای سالانه را قانونی و اجباری کردهاند.
به گفته رئیس بیستمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، آمارهای منتشر شده از بخشهای سرطان، غدد و داخلی در ایران نشان میدهد که اکثر مبتلایان به سرطان زمانی مراجعه میکنند که «متاستاز» و پخش سرطان، بسیاری از اندام آنها را فرا گرفته و درمان را با مشکل رو به رو کرده است.
وی اظهار داشت: انجام واکسیناسیون ممکن است از بروز بسیاری از بیماریهای عفونی جلوگیری کند، ولی بسیاری از بیماریهای متابولیک، عفونی و سرطانها فاقد واکسن بوده و بررسیهای سالیانه افراد سبب محافظت در برابر شیوع و بروز بیماریهای گوناگون میشود.
خسرونیا گفت: بیستمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با تاکید بر بررسی و پیشگیری از بیماریهای خطرناک و با سخنرانی استادان خارجی و داخلی 11 تا 15 اردیبهشت در مرکز همایشهای رازی تهران برگزار میشود.