به گزارش یونایتدپرس، سارا گابئور دارای فوقتخصص از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا تحقیقی را در مورد کنترل تغذیه برای بررسی اثرات پسته بر بهداشت قلب و کاهش بیماریهای قلبی انجام داده است.
موضوعات تحقیق، رژیم غذایی با چربی کلی 35درصد و چربی اشباع شده 11 درصد را برای 2 هفته دارا بودند. آنها 3 رژیم غذایی را هر کدام برای 4 هفته مورد آزمایش قرار دادند که بین هر کدام 2 هفته فاصله بود.
هر سه رژیم غذایی از کلسترول پایینی برخوردار بودند. رژیم غذایی بدون پسته، رژیمی با 25 درصد چربی در کل و 8 درصد چربی اشباع شده بوده است. رژیم با پسته دارای 10 تا 20 درصد انرژی ناشی از پستهها بوده است.
نتایج این تحقیق در مجله تغذیه کلینیکی آمریکا منتشر شده و نشان داد که استفاده از رژیم غذایی دارای 20 درصد پسته در مقایسه با رژیم غذایی کنترل شده میزان لیپوپروتئینهای کمغلظت یا LDL و لوسترول بدخیم را 12 درصد کاهش داده و رژیم غذایی دارای 10درصد پسته میزان کلسترول LDL را تا 9 درصد کاهش میدهد که عامل کاهش 9 و 12 درصدی بیماریهای قلبی خواهد بود.