خرما؛ جایگزین مناسب برای قند و شکر
 
خرما؛ جایگزین مناسب برای قند و شکر
 یک متخصص تغذیه گفت: خرما سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است.خرما می‌تواند میان وعده مناسبی برای کودکان و بزرگسالان باشد.

مسعود کیمیاگر در گفتگو با فارس افزود: خرما میوه‌ای‌ است که قند آن نسبت به سایر میوه‌‌ها بیشتر است و البته سرشار از برخی از ویتامین‌های مورد نیاز بدن است.
وی گفت: خرما را می‌توان جایگزین قند، شکر و مربا کرد. یک عدد خرمای مرطوب 20 کالری   و یک خرمای خشک 15 کالری دارد که با خوردن آن انرژی بدن تامین می‌شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: کسانی که از رژیم‌های غذایی خاصی پیروی می‌کنند برای تامین انرژی می‌توانند از خرما استفاده کنند. خرما می‌تواند میان وعده مناسبی برای کودکان و بزرگسالان باشد. افراد دیابتی هم می‌توانند 3 تا 4 عدد خرما در روز مصرف کنند.
وی افزود: خرما را می‌توان در خاگینه و عدس پلو استفاده کرد. خرما فیبر دارد و دارای ویتامین A و بتاکاروتن است.  در ‌خرمای شکسته تغییرات شیمیایی ایجاد می‌شود که می‌تواند برای بدن مضر باشد بنابراین باید در انتخاب خرما دقت شود و خرمای سالم مصرف شود.