هشدار درباره مصرف غذاهای آماده پژوهشگران از وجود ارتباط بین مصرف غذاهای فست فود و افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی خبر می دهند. به گزارش شبکه خبر، پژوهشگران در نشست سالیانه انجمن استروک آمریکا اعلام کردند : مصرف غذاهای آماده یا در اصطلاح فست فود ممکن است یکی از عوامل زمینه ساز سکته های مغزی باشد. دانش پژوهان دانشگاه میشیگان در مطالعه گسترده خود متوجه شدند وجود رستوران های فست فود در نزدیکی محل زندگی افراد و دسترسی آسان به این رستوران ها یکی از عوامل زمینه ساز سکته های مغزی نوع ایسکمیک است که با نقص در خونرسانی عروق مغز مشخص می شود. بر اساس نتیجه این تحقیق ، خطر ابتلا به سکته مغزی به ازای وجود هر یک رستوران فست فود در نزدیکی محل زندگی افراد یک درصد افزایش می یابد. سکته مغزی سومین علت شایع مرگ و معلولیت در جهان است. |