X
تبلیغات
نماشا
رایتل
یکشنبه 24 مرداد 1389


آناناس هم ترش و هم شیرین مزه است که رنگ زرد زیبای استوایی دارد که یادآور روز های گرم تابستان در ساحل است.
این میوه شیرین و چسبناک میوه مورد علاقه برای همه کودکان در هر سنی است و شیرین و ترشی ای که دارد جز لاینفک آن است و شما نمی توانید به این آسانی از آن بگذرید.

آناناس ها عضوی از خانواده Bromeliaceae هستند که از گل های متعددی تشکیل شده که بدون میوه هستند در اطراف هسته قرار گرفته اند. هر تکه از این قسمت های بدون میوه چشمی دارند که حالت خار مانندی دارد و سطح آناناس را پوشانده است. آناناس هم ترش و هم شیرین مزه است که رنگ زرد زیبای استوایی دارد که یادآور روز های گرم تابستان در ساحل است.

فواید آناناس ها برای سلامت
یکی از مهمترین آنزیم های موجود در آناناس Brome lain است که همین آنزیم است که کلید طلائی اکثر فواید آناناس را در دست دارد. آناناس تازه سرشار از محتویات سولفور، ترکیبات پروتئینی هضم کننده غذا است پس بنابراین آناناس چه کاری می تواند برای شما انجام بدهد؟
آنزیم Brome Lain و آناناس ها
Brome Lain یکی از ضد اشتعال های مفید است که همچنین از تورم می کاهد و به درمان سینوزیت کمک می کند، درد گلو و آرتروز و نقرس نیز موثر است. برای اثرات بیشتر آنانس باید در بین وعده های غذایی و بدون غذاهای دیگر خورده شود فواید آنزیم Brome laid باعث می شود تا سایر غذاها بهتر هضم شوند.
آناناس منبع عظیم آنتی اکسیدان ها
منبع خیلی خوب ویتامین C است، آناناس به بدن شما محافظت خوبی در برابر رادیکال های آزاد می دهد، ترکیباتی که به سلامت سلول ها صدمه می زنند. ساخته شدن رادیکال های آزاد باعث تصلب شریان ها می شود و بیماری های قلبی عروقی و دیابتی به همراه می آورد. افزایش حمله آسمی و همچنین افزایش سرطان های خاص مانند سرطان روده بزرگ نیز از پیامد های آن به شمار می رود. رادیکال های آزاد همیشه بر بیماری های مرتبط با آرتروز های استخوانی و درد های روماتیسمی تکیه دارد. ویتامین C ، یکی از مهمترین آنتی اکسیدان های قابل حل در آب است که خود به عنوان یکی از گرانبها ترین مواد برای درمان این شرایط است. همچنین ویتامین C یکی از بهترین جنگنده های سرماخوردگی و آنفولانزاست و فقط هم به دلیل عملکرد مناسب آن در سیستم دفاعی بدن است.
منگنز
آناناس منبع عظیم منگنز می باشد، یک ماده معدنی حیاتی در برخی آنزیم های بدن که برای تولید انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین منبع خوبی از ویتامین (ویتامین ب (1)) است که در آنزیم های تولید کننده انرژی، اهمیت خاصی دارد.
ازبین رفتن دید
آناناس و سایر میوه ها در سلامت چشم موثرند و در محافظت در برابر آسیب های چشمی که در دوران پیری اتفاق می افتد، نقش بسیار موثری دارند. 3 وعده غذایی میوه در روز خصوصا آن دسته ای که آنتی اکسیدان دارند خطر ابتلا به این شرایط ضعف دید را کاهش می دهند.
ساقه های آناناس
برخی مولکول های مفید در ساقه آناناس پنهان است که توسط محققین استرالیایی کشف شده است. دیده شده است که این مولکول ها در برابر گونه های خاصی از سرطان ها از خود مقاومت نشان می دهند. گونه هایی از سرطان ها عبارتند از : سرطان تخمدان، ریه، سینه، روده و پوست.
انتخاب کردن و نگه داری از آناناس
آناناس ها را باید بر اساس اندازه شان، احساس سنگینی داشته باشند، در غیر این صورت خشک و بی مزه هستند آن ها باید تمیز به نظر برسند و بوی خوبی بدهند و علامت کپک زدگی روی سطح خارجی شان نداشته باشند. از آنجایی که آناناس ها از زمانی که کنده می شوند دیگر رشد نمی کنند و رسیده نمی شوند لذا، با دقت انتخاب کنید و آن دسته ای را که به نظر نارس می رسند را انتخاب نکنید.

آناناس ها را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد حتی با وجود اینکه زود خراب می شوند و باید به دقت از آنها مواظبت کرد. برای نگه داشتن آن بیش از 1 یا 2 روز، آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و تا 5 روز در یخچال نگه داری کنید.