X
تبلیغات
نماشا
رایتل
شنبه 5 تیر 1389

چای و قهوه خطر بیماری‌ قلبی را کاهش می‌دهند

چای و قهوه خطر بیماری‌ قلبی را کاهش می‌دهند

جامعه > سلامت  - تحقیقات جدید نشان می‌دهد نوشیدن مرتب چای و قهوه می‌تواند به میزان بسیار زیادی از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند.

محققان متوجه شدند که مصرف متوسط هر دو نوشیدنی خطر مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی را حداقل تا یک پنجم کاهش می‌دهد.
در عین حال این نوشیدنی‌ها خطر ابتلا به دیگر بیماری‌ها مانند سکته را افزایش نمی‌دهند.

دکتر یون ون درشو استاد بیماری‌های مزمن از دانشگاه پزشکی اوترچ در هلند در این باره گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد چای و قهوه بدون آن‌که خطر ابتلا به دیگر بیماری‌ها مانند سکته و مانند آن را کاهش دهند می‌توانند فواید زیادی برای بدن به همراه داشته باشند.
برای بررسی این موضوع تیم این دانشمند مصرف قهوه را روی 37 هزار و 514 نفر بررسی کرده و میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ و میر را در آن‌ها به مدت 13 سال تحت نظر قرار دادند.
آن‌ها متوجه شدند که چای بیش‌ترین تاثیر را روی قلب دارد، البته مصرف قهوه نیز در این میان موثر است.
افرادی که بین 3 تا 6 فنجای چای در روز می‌نوشند با احتمال 45 درصد کم‌تر در مقایسه با افرادی که فقط یک فنجان می‌نوشند به بیماری‌های قلبی دچار می‌شوند.
نوشیدن بیش از 6 فنجان هم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا 36 درصد کاهش دهد.
این تحقیقات خبر خوبی هم برای علاقه مندان به نوشیدن قهوه به همراه داشت. در این تحقیقات مشخص شد افرادی که به طور متوسط قهوه می‌نوشند یعنی بین 2 تا 4 فنجان در روز این نوشیدنی را مصرف می‌کنند با احتمال 20 درصد کم‌تر به بیماری‌های قلبی دچار می‌شوند.
محققان معتقدند دلیل اصلی فواید این نوشیدنی‌ها در آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن‌ها نهفته است.
علاوه بر این ادعا شده است که این نوشیدنی‌ها می‌توانند خطر ابتلا به سرطان، دیابت، استرس و حتی آکنه را هم کاهش دهند.
البته به یاد داشته باشید که داشتن یک زندگی سالم بیش‌ از همه چیز برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی موثر است. برای مثال کشیدن یک سیگار در کنار نوشیدن قهوه می‌تواند تمام فواید قهوه را از بین ببرد. هم‌چنین نوشیدن چند لیوان چای در کنار تماشای تلویزیون و نداشتن تحرک بدنی باعث می‌شود این نوشیدنی‌ها فواید زیادی برای شما نداشته باشند.
تلگراف ، 18 ژوئن