X
تبلیغات
نماشا
رایتل
چهارشنبه 13 آبان 1388
متخصص تغذیه اعلام کرد:
اسفناج ؛ پایین آورنده تب
جام جم آنلاین: اسفناج دارای خواص ویتامینی فراوان و منابع پروتئینی A ،B 3 ،C ، آهن و پتاسیم است که در درمان بیماری‌ها موثر بوده و پایین آورنده تب است. 

 

دکتر غلامرضا اشهدی متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا افزود: اسفناج سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است و همچنین برای رفع بیماری‌های آسم و گرفتگی صدا بسیار مفید است.

وی گفت: اسفناج به دلیل داشتن ماده‌ای به نام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می‌کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می‌شود. اسفناج سبزی خنک‌کننده بوده و برای پایین آوردن تب مفید است. همچنین این ماده غذایی دارای خاصیت ملینی و برطرف کننده یبوست است.

دکتر اشهدی افزود: تحقیقات نشان می‌دهد؛ اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است. همچنین اسفناج ، کلسترول خون را پایین می‌آورد و بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم‌خونی هستند.