X
تبلیغات
نماشا
رایتل
یکشنبه 11 مرداد 1388
 
یک متخصص تغذیه:
زنان باردار کمتر زردچوبه مصرف کنند
 مریم مرادف متخصص تغذیه گفت: زنان حامله و افرادی که به انسداد کیسه صفرا مبتلا هستند کمتر از زردچوبه استفاده کنند.

مرادف در گفتگو با فارس افزود: زردچوبه سرشار از نیاسین، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده‌ای به نام کورکومین است که عامل ‌رنگ زردچوبه و آنتی اکسیدانی قوی است که باعث سم‌زدایی در بدن می‌شود.

وی گفت: کورکومین موجود در زردچوبه ضد سموم کبد، ضد التهاب و ورم، ضد دردهای رماتیسمی و التهابی است. زردچوبه باعث افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون می‌شود و ادویه‌ای مناسب برای دیابتی‌هاست که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌های قوی عامل مهمی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها می‌تواند باشد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: از سایر خواص زردچوبه می‌توان به صفرابر، تحریک‌کننده ترشحات پانکراس، هضم‌کننده غذا، خاصیت حل کننده و دفع کننده سنگ مثانه نام برد و برای درمان التهابات لثه می‌توان جوشانده زردچوبه را قرقره کرد.

مراداف گفت: زردچوبه یک اسید چرب بلند و شاخه‌دار که ضد آلزایمر است. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش چربی‌های بد خون می‌شود و ضد گرفتگی عروق است.زنان حامله و افرادی که به انسداد کیسه صفرا مبتلا هستند کمتر از زردچوبه استفاده کنند.