X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل
دوشنبه 17 فروردین 1388

مصرف زیاد گوشت قرمز، عمر را کوتاه می‌کند

گوشت قرمز

مصرف زیاد گوشت قرمز از طول عمر می‌کاهد. این تازه‌ترین یافته موسسه ملی مبارزه با سرطان در آمریکا است.

یافته‌های این تحقیق که در شماره 23 مارس آرشیوهای طب داخلی (Archives of Internal Medicine) منتشر شد، نشان داد مصرف گوشت قرمز با احتمال افزایش مرگ و میر همراه است و برعکس کسانی که بیشتر گوشت مصرفی آنها، گوشت سفید می باشد، در مقایسه با کسانی که کمتر گوشت سفید مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به انواع سرطان یا بیماری قلبی هستند.

به گزارش هلث‌دی نیوز (HealthDay News) مصرف گوشت قرمز، گوشت‌های فرآوری شده (مثل سوسیس ، کالباس) و گوشت نمک سود می توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را افزایش دهد.

بر اساس تعاریف این تحقیق، کسانی که در روز به طور متوسط 160 گرم از این مواد را مصرف ‌می کنند، "مصرف کننده زیاد گوشت قرمز" محسوب می شوند و "مصرف کنندگان کم گوشت قرمز" هر روز حدود 25 گرم از گوشت قرمز و فرآورده های آن استفاده می کنند.

سوسیس و کالباس

پژوهشگران همچنین نتیجه گرفتند، در صورتی که افراد میزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح مصرف کنندگان حداقل این نوع گوشت، یعنی 25 گرم در روز، کاهش دهند، خطر مرگ در اثر ابتلای به سرطان یا امراض قلبی، در مردان 11 درصد و در زنان 16 درصد کاهش می‌یابد.

به گفته این پژوهشگران، مواد سرطان زا در حین پختن گوشت قرمز در حرارت بالا تولید می‌شود.همچنین، گوشت قرمز یکی از منابع اصلی چربی اشباع شده است که با ابتلای به سرطان پستان و سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.

خوردن گوشت قرمز به تشدید عوامل ایجاد کننده امراض قلبی مانند فشار خون بالا و افزایش مقدار کلسترول، منجر می‌شود.

همشهری آنلاین